De la inceputul acestui semestru predau cursul de CSR la anul 2 FCRP. De putine ori m-am simtit asa de implinita in cariera de profesor. Simt nu doar ca discutam despre subiecte sensibile, fundamentale sau puternic incarcate emotional ci si ca acest gen de dezbateri sunt necesare in perioada istorica pe care o traversam. Dat fiind ca am fost invitata sa conferentiez despre CSR si de catre alti colegi de la diverse masterate de la FCRP am ajuns la concluzia ca interesul pentru domeniu este mare si, mai ales, mi-a fost dat sa vad ca unii dintre studentii nostri sunt cel putin egalii nostri intr-ale culturii CSR. Asa incat, dupa o discutie destul de sumara cu dl. profesor Bortun, am decis sa mosim impreuna CERCUL DE CSR.
Cercul va fi deschis tuturor studentilor FCRP sau SNSPA precum si altor intelectuali din Bucuresti sau din tara care doresc sa afle mai multe informatii si sa fie implicati in dezbaterile academice sau practice fundamentale pentru acest domeniu.
Va rugam sa ne scrieti aici pe blog sau sa ne contactati pe email sau pe facebook pentru a va arata interesul.
Nu exista costuri pentru apartenenta la acest cerc, conteaza doar interesul pentru domeniu.
Intalnirile se vor desfasura sub forma de dezbateri inter pares pe subiecte de interes comun sau pe acele teme care sunt cele mai fierbinti in lume in aceasta arie.
Vom reveni cu amanunte si cu detalii organizatorice in curand.
Important e sa stiti ca aceia care vor sa aiba un alt fel de voce in spatiul public, aceia care doresc o alternativa la teoriile capitalismului mainstream sau aceia care incearca sa construiasca o alta viziune a dezvoltarii pentru comunitati si organizatii isi pot gasi aici tribul cu preocupari similare.
Dacă nu ai un plan, vei fi mereu parte a planurilor altora. Vă invit să dezbatem opțiuni pentru direcția în care dezvoltăm țara, cum vom conta ca elită românească în Europa și în lume și, mai ales, cum putem investi în viitorul nostru pentru ca revoluția tehnologiei să ne includă în istorie drept câștigători.
Planul pentru viitorul României
Va trebui ca noi: partidele, societatea, organizațiile, companiile, cetățenii să împingem lucrurile spre acel viitor, care să ne ofere siguranță și o bunăstare minimală. Să ne dezvoltăm națiunea cu responsabilitate și curaj, să oferim oportunitatea tinerilor ca să-și construiască o existență decentă aici, la ei în țară.
joi, 24 martie 2011
Abonați-vă la:
Postări (Atom)